DSCF0062Den här veckan har vi jobbat med multiplikation vi jobbar på i-pad just på den här bilden var det någon som tränar på addition. Det är ett bingo spel.

Vi har pratat om vatten. Vi gjorde experiment som visade hur man renar vatten.

DSCF0115På FN dagen läste vi en bok om barns rättigheter. Den här sidan handlade om att man inte får ha barn som soldater i krig.

DSCF0066Vi har ritat fina Halloween teckningar på bilden.

DSCF0095DSCF0097På träslöjden  håller vi på med halloweentavlor , först fick man rita och sedan skulle det sågas ut och målas. Vår lärare där heter Per.

DSCF0076Ylva är sjuk så vi hade Emil på musiken istället. Vi sjöng låten The Fox.

DSCF0073DSCF0072Vi har börjat med ett nytt pussel och det hann bli färdigt innan vi gick hem i fredags.

Veckans reportrar har varit Isak och Fredd

− 4 = 4