Den här veckan började med en ny bokstav det var Bb.

Vi har varit ute och tittat på hur långt det är mellan planeterna. Då fick några barn vara planeterna och ställa sig med olika avstånd emellan. En del planeter är nära varandra och en del jätte långt emellan. Hela vägen från solen till pluto blev jättelångt.

Den här veckan har vi badat. Då skulle vi simma 4 varv runt stora bassängen och ett varv ryggsim. Sedan skulle vi hoppa och dyka efter det var det lek.

På tisdag eftermiddag hade vi besök av politiker. Dom ville se om vi lärt oss något eftersom vi har fått haft datorer att jobba med. Då höll vi på att skriva om planeterna.

På Onsdag var Annalena här och tittade när vi jobbade med matte. Då använde vi ipads och sedan jobbade vi med multiplikation. Vi fick ett strumpproblem av henne också =)

I torsdags var vi ute på abbortjärn och pimplade. Vi grillade korv och hade väldigt mysigt. Det var några som fick abborar.

I dag ska vi ha bild. Då kommer Marie och visar vad vi ska göra. Det berättar vi om nästa vecka.

Vi har haft elevens val.

IMG_0049[1] IMG_0052[1] IMG_0055[1]

9 + = 13